OBVESTILO: TRGOVINA JE V PRENOVISlovenia Flag SLOVENSKI TRGOVEC | 100% VAREN NAKUP

Čistilec tačk, ali res deluje?

PO Doroteja Turković NA February 25, 2023

Če imate psa, potem veste, kako lahko umazane tačke hitro postanejo problem. Ne samo, da lahko umazanija povzroči neprijeten vonj in madeže po tleh, ampak lahko tudi draži občutljivo kožo med prsti. Na srečo, pa je na trgu na voljo rešitev v obliki pasje čistilnega lončka za tačke, ki učinkovito odstranjuje umazanijo in nečistoče ter hkrati neguje kožo med prsti.

Kako deluje čistilec za tačke?

Pasja čistilna ščetka za tačke je preprosta naprava, ki omogoča hitro in enostavno čiščenje tačk vašega psa. Ščetka je običajno izdelana iz mehkega silikona, ki je nežen do občutljive kože med prsti, vendar hkrati dovolj učinkovit za odstranjevanje umazanije in ostankov blata. Pasjo tačko preprosto postavite v ščetko in ga nežno vrtite, da odstranite umazanijo. Pri tem se na dnu ščetke nabira umazanija, ki jo lahko nato enostavno odstranite.

Kakšne so prednosti uporabe pasjega čistilca za tačke? 

Uporaba pasje čistilnega lončka za tačke ima številne prednosti. Najprej, omogoča hitro in enostavno čiščenje tačk vašega psa, kar lahko prihrani čas in nered pri čiščenju umazanih tačk. Poleg tega, lahko redna uporaba čistilca tačk pomaga preprečiti neprijetne vonjave in madeže na tleh, saj se umazanija hitro odstrani.

Prav tako pa lahko tačke psa neguje, saj nežno masira kožo med prsti, kar lahko prepreči suho in razpokano kožo.

Kako uporabljamo čistilec tačk?

Uporaba pasje čistilne ščetke za tačke je zelo preprosta. Najprej, napolnite lonček s toplo vodo in dodajte nekaj kapljic blagega šampona za pse. Nato pač psičkove tačke postavite v ščetko in nežno vrtite, dokler ne odstranite vse umazanije in ostankov blata. Ko končate, temeljito sperite ščetko in psovčkove tačke, da odstranite vso milnico in umazanijo.

Kje lahko kupim pasji čistilec za tačke?

Pasjo čistilno ščetko za tačke lahko kupite v spletni trgovini petexpress.si.

Pomembno je, da izberete kakovosten lonček, ki bo učinkovito odstranjeval umazanijo in hkrati ne bo dražil kože psa. 

KLIK ZA NAKUP: https://petexpress.si/collections/cistilec-tack

Čistilec za tačke je odlična izbira za tiste, ki imajo radi svoje pse in želijo zagotoviti, da so njihove tačke vedno čiste in zdrave. Ne samo, da lahko čistilec tačk pomaga preprečiti neprijetne vonjave in madeže na tleh, ampak lahko tudi neguje kožo med prsti psa. Pri izbiri pasjega čistilca tačk je pomembno upoštevati velikost psa, material izdelave in enostavnost čiščenja. S pravilno uporabo pasje čistilne ščetke za tačke lahko zagotovite, da bo vaš pes vedno čist in zdrav

ODDAJ KOMENTAR

KOMENTARJI MORAJO BITI POTRJENI, PREDEN BODO OBJAVLJENI


NAZAJ NA VRH