OBVESTILO: TRGOVINA JE V PRENOVISlovenia Flag SLOVENSKI TRGOVEC | 100% VAREN NAKUP

Petexpress ponuja dostavo prek dostavne službe GLS in je možna na vse naslove znotraj Republike Slovenije. Dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa in zato se lahko odločite za dostavo na drug naslov ali ime (v šolo, službo, k prijatelju). 


Če želite svoj paket plačati gotovinsko ob dostavi, vas vljudno prosimo, da imate vi ali prejemnik dovolj gotovine. V primeru, da izberete dostavo na drug naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljke.


Če ste v času dostave odsotni na predvidenem mestu, boste od dostavljalca prejeli sporočilo s podatki o ponovnem prevzemu paketa.


Rok dostave


Če se odločite za plačilo po povzetju, preko Paypala, Monete ali s plačilnimi karticami MasterCard, Visa in Visa Electron, naročilo odpošljemo v roku treh delovnih dni. Naročila, ki bodo plačana po predračunu, odpošljemo v roku treh delovnih dni od prejema nakazila na TRR. Naročila, ki so bila oddana med vikendom ali prazniki, pošljemo v roku treh naslednjih delovnih dni.


Strošek dostave


Stroški pakiranja ter dostave pri nakupu v vrednosti do 49,99 evrov znašajo 4,39 eur, pri nakupu v vrednosti nad 49,99 evrov je strošek dostave brezplačen. Navedeni pogoji in stroški pakiranja veljajo samo znotraj Republike Slovenije in ne za tujino.

NAZAJ NA VRH