OBVESTILO: TRGOVINA JE V PRENOVISlovenia Flag SLOVENSKI TRGOVEC | 100% VAREN NAKUP

FAQ OZ POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA

 1. Ali je registracija v spletni trgovini brezplačna?

  Registracija v spletni trgovini petexpress.si je popolnoma brezplačna in enostavna. Če imate težave z registracijo, nas kontaktirajte.

 2. Kako lahko oddam naročilo?
  Naročilo lahko oddaš preprosto. Če že nimaš računa na naši strani, se registriraš. Izberes želeni izdelek, količino ter klikneš na gumb Dodaj v voziček. Če želiš zaključiti nakup, klikneš na ikono vozička, vpišeš podatke, izbereš želeni način plačila in oddaš naročilo.
 3. Kdaj lahko pričakujem moj paket?
  Če se odločite za plačilo po povzetju, preko Paypala, Monete ali s plačilnimi karticami MasterCard, Visa in Visa Electron, naročilo odpošljemo v roku treh delovnih dni. Naročila, ki bodo plačana po predračunu, odpošljemo v roku treh delovnih dni od prejema nakazila na TRR. Naročila, ki so bila oddana med vikendom ali prazniki, pošljemo v roku treh naslednjih delovnih dni.
 4. Kakšen je strošek dostave?
  Stroški pakiranja ter dostave pri nakupu v vrednosti do 49,99 evrov znašajo 4,39 eur, pri nakupu v vrednosti nad 49,99 evrov je strošek dostave brezplačen. Navedeni pogoji in stroški pakiranja veljajo samo znotraj Republike Slovenije in ne za tujino.
 5. Koliko dni časa imam za vračilo izdelkov?
  Če želi stranka oz. potrošnik odstopiti od nakupa oz. prodajne pogodbe, nas skladno z vsakokrat veljavno zakonodajo Zakona o varstvu potrošnikov v 14 dneh obvesti, da odstopa od pogodbe, brez da bi mu bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev.
NAZAJ NA VRH